
Pasta and rice
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PACCHERI MOLISANA
Un formato di pasta di origine partenopea, che ha nel nome onomatopeico, il senso del paccarià, ovvero dello “schiaffeggiare”.
RECTANGLES WITH GUANCIALE AND PECORINO CHEESE
Rectangles with guanciale and pecorino cheese
TAGLIATELLA STONE GROUND FLOUR
Fresh egg pasta with soft wheat flour type 1 ground in frozen stone
FROZEN ORECCHIETTE
A type of pasta typical of the Puglia region, whose shape is approximately similar to that of small ears, from which the name derives.
The typical regional recipe is the one that sees them together with turnip tops, but they are also excellent with meat or vegetable seasonings.
MELANZANE PARMIGIANA
La parmigiana di melanzane, anche melanzane alla parmigiana o semplicemente parmigiana, è un piatto a base di melanzane fritte e gratinate in forno con passata di pomodoro, basilico, aglio e uno o più formaggi inclusi, pecorino siciliano, mozzarella, scamorza e caciocavallo.
RICCI DI SEMOLA
Ricci di semola di grano duro
FILLOIDEA
Pasta fillo surgelata in fogli stesi gia' tirati pronti all'uso
RISO ROMA SCOTTI
Riso superfino di qualità selezionata, perfetta rotondità del chicco. Capacità di legarsi ai sughi più raffinati
PICI
Pici are a type of pasta very similar to spaghetti prepared with only durum wheat semolina, without the addition of eggs, typical of southern Tuscany.
They are usually served with tasty meat sauces (also wild boar and hare), mushrooms or cheese.
RISO RIBE PARBOILED SCOTTI
Il Ribe prende il suo nome da Rinaldo Bersani, che per primo selezionò questa particolare varietà di riso, caratterizzata da chicchi fini, cristallini, che rimangono ben sgranati dopo la cottura.
YELLOW PRECOOKED PUFF PASTRY
Practical pre-cooked egg dough, ideal for gastronomic preparations such as lasagne or cannelloni.
The paste is bronze drawn, the product is well formed and well cut, homogeneous size, intact and with absence of anomalous colors