PORCINO IDEA
Mushrooms selected and cut into small slices, flavored, processed without the addition of oil. Suitable for garnish pizzas, to prepare first and second courses
ARTICHOKE WEDGES
Orogel Artichoke Wedges come from the best vegetables in Southern Italy, where they are cultivated. Thanks to the perfect climate conditions, Orogel artichokes are tender and delicious..
PATATE MAXI CHIPS
Le patate fritte sono un alimento a base di patate tagliate a fette di forma allungata e fritte in vari modi nei diversi paesi: in Belgio si usa il sego bovino "Blanc de bœuf" in una speciale friggitrice, ma in generale sono gli oli vegetali i più diffusi; in Italia e Spagna le patate sono cotte anche al forno fino a quando non assumono la caratteristica croccantezza, e poi servite. 
PORCINOIDEA TRIFOLATO BUSTA
Funghi porcini tagliati in tranci di medie dimensioni, trifolati, senza crema. La ricetta e l'alta resa, ne fanno il prodotto ideale per la realizzazione di ogni piatto a base di porcino. Indicato per chi preferisce imballi flessibili.
SUMMER TRUFFLE CARPACCIO IN OIL
Carpaccio of truffle obtained from summer truffles (tuber aestivum vit) carefully checked, selected, perfectly washed and cut into thin slices. The processing allows to maintain a crunchy texture of the slices. The preservation in oil retains the characteristic flavor. Part of the taste that migrates into the oil makes it pleasant and indicated as a seasoning
ONION DICES (6X6)
Orogel offers you the best selection of onions (cut into small cubes 6x6 mm). It is a very handy product for any chef, who has always fresh diced onion for any sauce! Orogel grows onions in the most suitable Italian regions, that is Veneto and Emilia-Romagna, where they are farmed in very fertile and moist soils during springtime.
PATATE MC CAIN
Le patate fritte sono un alimento a base di patate tagliate a fette di forma allungata e fritte in vari modi nei diversi paesi: in Belgio si usa il sego bovino "Blanc de bœuf" in una speciale friggitrice, ma in generale sono gli oli vegetali i più diffusi; in Italia e Spagna le patate sono cotte anche al forno fino a quando non assumono la caratteristica croccantezza, e poi servite.