Frozen vegetables

Frozen vegetables

GRILLED COURGETTE SLICED
0 Commenti 
Orogel Grilled Courgette Slices are cultivated applying the most recent integrated and organic farming techniques, and immediately deep frozen,to keep freshness and flavour unaltered. Try them to prepare savoury pies, side-dishes and vegetarian wraps. Our Courgettes are grown in the most suitable areas and soils of Emilia-Romagna, Puglia and Basilicata using modern sustainable agricultural systems
BORRAGINE IN CROSTA FARINA DI GRANO
0 Commenti 
Dopo aver selezionato, mondato e lavato le foglie di borragine, vengono sottoposte al processo di pastellatura (una leggera, croccante e dorata crosta di farina di grano, lievitata lentamente, preparata e lavorata a mano che avvolge le nostre verdure), prefrittura, poi surgelate in IQF e confezionate.
MISTO FUNGHI SURGELATI
0 Commenti 
I funghi in padella sono un contorno semplice e veloce, ideale per accompagnare secondi piatti di carne o di pesce: ottimi anche per farcire crepes e torte salate, o da abbinare a riso pilaf o polenta, così da realizzare un piatto unico per chi segue una dieta vegetariana o vegana.
VERY FINE GREEN BEANS
0 Commenti 
The best varieties of Green Beans, cultivated applying the most recent integrated and organi farming techniques, and immediately frozen, to keep freshness and flavour intact.
ARTICHOKE WEDGES
0 Commenti 
Orogel Artichoke Wedges come from the best vegetables in Southern Italy, where they are cultivated. Thanks to the perfect climate conditions, Orogel artichokes are tender and delicious..
BROCCOLI FLORETS
0 Commenti 
Orogel Broccoli are naturally rich in fibers and folates, that boost the immune system. Try them with olive oil, salt and pepper or in one of our tasty recipes.
SPINACH FOGLIA PIU' "WHOLE LEAF PORTION"
0 Commenti 
Thanks to the exclusive process "Cubello Foglia Più", Orogel Spinach leaves are now delicately laid one upon the other and remain more intact and tender. Try them to prepare home-made stuffed pasta, pies or side-dish! Orogel grows its Spinach using modern methods of sustainable agriculture and in the land of its member farmers in Emilia-Romagna, Marche, Abruzzo, Puglia and Basilicata.
CICORIELLA SELVATICA DI CAMPO SURGELATA
0 Commenti 
La cicoria selvatica o cicoria comune è una pianta erbacea commestibile molto diffusa e utilizzata in tutto il territorio italiano. Dal sapore tipicamente amarognolo, è apprezzatissima come erba di campo o erba cotta, soprattutto nella tradizione culinaria del centro Italia. Dopo averle selezionate, lavate , vengono scottate in acqua bollente, poi surgelate e confezionate.
PORCINI LAME SURGELATI
0 Commenti 
Porcino è il nome comune di alcune specie di funghi del genere Boletus, spesso attribuito, anche come denominazione merceologica, a quattro specie di boleti (la sezione Edules del genere Boletus) facenti capo al Boletus edulis e aventi caratteristiche morfologiche e organolettiche vagamente simili.
COUS COUS WITH VEGETABLE
0 Commenti 
A traditional Mediterranean recipe: you can eat it as it is or add more ingredients for a richer dish. Try Orogel Cous Cous with Vegetables, with no added salt or fats, for your physical well-being.
FALAFEL
0 Commenti 
Spices make these patties flavoursome and perfect as nibbles for a happy hour or at the aperitivo. They are the ideal snack to pick while sipping a drink and having fun with others. Orogel Falafel can also be served as mouthwatering appetizers with some dips, or as vegetarian main courses with a vegetable side. This product is perfect for cafés and eateries.