Frozen appetizers

Frozen appetizers

RUSTICI MAXI
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Soffice pasta sfoglia farcita con mozzarella, pomodoro e besciamella. Ideale per il pranzo, la cena o per un break sfizioso durante la giornata.
WHITE SAVOURY DOUGHTNUTS
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Classic recipe, handcrafted product, entirely handmade. "Pettole" are balls of very soft leavened dough, fried in oil, they are typical products of the regions of Puglia, Calabria, Campania and Basilicata.
RUSTICI MINI 30gr
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It's made by two puff pastry discs of about 3-4 cm, which contain a soft filling of béchamel, tomato and mozzarella and often pepper and nutmeg; it is brushed with egg and then baked in the oven. To get a better yield from puff pastry, it should be kept in the fridge a few hours before cooking.
POTATO CROQUETTES
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Classic recipe, handcrafted product, entirely handmade. All creamy and tasty inside and crispy on the outside, our croquettes are made with fluffy mashed potato – great for midweek meals.
PANZEROTTI DI PATATE
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Ricetta classica,  prodotto artigianale, fatto interamente a mano. I panzerotti di patate salentini sono delle deliziose crocchette di patate la cui particolarità è la mentuccia fresca all’interno dell’impasto, che li rende freschi e golosi allo stesso tempo.
MOZZARELLINE
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Le mozzarelline impanate e fritte sono degli sfiziosi bocconcini di mozzarella finger food da guastare in compagnia. Croccanti fuori e filanti all'interno, le mozzarelline fritte sono una di quelle cose alle quali nessuno può rinunciare. 
BREADED MORSEL BUFFALO MOZZARELLA
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Fried mozzarella is a delicious dish to offer both as an aperitif to friends, perhaps together with an original rolled focaccia, and as a second course, accompanied by vegetables. It’s a simple but delicious dish especially if you use fresh and top quality ingredients. The double breading will then make the fried mozzarella even crisper and golden outside.
OLIVE ASCOLANE
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Le olive all'ascolana sono un piatto tipico marchigiano, originario della città di Ascoli Piceno, oggi diffuse in tutto il territorio italiano, come anche al di fuori dei confini nazionali. Vengono generalmente servite assieme ad altri prodotti fritti come antipasto,anche se tradizionalmente vengono considerate un secondo piatto, essendo una delle componenti principali della locale frittura mista.