Breakfast

Breakfast

PASTICCIOTTO LEMON 80 gr
0 Commenti 
The intensity of Lemon collected in a fresh and simple dessert. How to close a meal in the best way if not with the inimitable flavor of citrus that binds perfectly to the delicacy of the custard?
PASTICCIOTTO TIRAMISU 80 gr
0 Commenti 
A mixture of Italian traditions. From the northern regions we borrowed freshness, creaminess and contrast to perfect a dessert with an incomparable character. We have a meeting between the softness of cocoa and the strong taste of coffee.
PASTICCIOTTO CREAM 80 GR
1 Commenti 
Pasticciotto is a typical dessert of Salento area in Apulia. You only need a bite just to discover the enveloping taste of the soft pastry that remind you the past with its warmth of soft pastry cream.
TRECCINA NOCI PECAN
0 Commenti 
Dolce congelato pronto forno di forma intrecciata, ottenuto meccanicamente costituito da un impasto di pasta sfoglia ricoperto da noci Pecan e con una farcitura di sciroppo d’acero.
WAFFEL AL BURRO
0 Commenti 
Prodotto già cotto, dolce, surgelato, di forma quadrata, costituito da un impasto con aggiunta di burro, dalla consistenza morbida, imbustato singolarmente.
PASTICCIOTTO COCONUT 80 gr
0 Commenti 
The classic shortcrust pastry of the famous dessert of Salento is perfectly combined with the delicate, hazelnut and exotic taste of coconut. A flavor that satisfies the most delicate palates.
PASTICCIOTTO CREAM/SOUR CHERRY 80 gr
0 Commenti 
Pasticciotto is a typical dessert of Salento. Can exist a way to make even richer and more delicious a dessert already perfect and complete? The only way to find out is to taste the pasticciotto filled with custard and sour cherry jam.
PASTICCIOTTO PISTACHIO 80 gr
0 Commenti 
When the Salento tradition meets the unmistakable taste of the precious Sicilian fruit, one of the most appreciated Pasticciotti is born. Only pistachio, the "hazelnut green", can enchant even the most untouched palate.
PASTICCIOTTO SMALL CHOCOLATE
0 Commenti 
Pasticciotto is a typical dessert of Salento composed of shortcrust pastry filled with a rich creamy heart. Here we propose the taste of Salento in its "dark" chocolate variant. A delicate cocoa shortcrust pastry filled with soft chocolate cream. An intense taste for an explosion of pleasure.
MINI CROISSANT RUSTICO AI CEREALI
0 Commenti 
Prodotto crudo da forno congelato. Croissant di forma dritta è ottenuto da un impasto di pasta lievito, arricchito con un mix di multicereali-semi e ricoperto da semi sesamo, fiocchi d’avena, semi di lino e di quinoa. Prodotto sfogliato dopo cottura.
FAGOTTO AI TRE CIOCCOLATI
0 Commenti 
Dolce crudo congelato di forma rettangolare costituito da un impasto di pasta lievito sfogliato dopo cottura e farcito con cioccolato, cioccolato bianco e cioccolato al latte, decorato in superficie con scaglietta al cioccolato fondente.
FAGOTTO TIFFANY AI CEREALI ANTICHI
0 Commenti 
Prodotto pronto forno, dolce, crudo, congelato, di forma quadrata, costituito da un impasto di pasta lievito ottenuto con un mix di cereali, farcito con crema ai mirtilli selvatici, decorato con semi misti. Prodotto sfogliato dopo cottura.
FAGOTTO LEMONITO
0 Commenti 
Prodotto crudo, congelato, dolce, di forma rettangolare ed aspetto reticolare costituito da un impasto di pasta lievito e ripieno di crema limone. Sfogliato dopo cottura.
IL CROCETTA
0 Commenti 
Grano saraceno, nocciole e lampone La cucina inglese e quella americana vantano non poche ricette tipiche che nel tempo hanno conquistato anche noi con la loro irresistibile bontà. È il caso dei muffin: semplici e sofficissime tortine che rapiranno il vostro olfatto già mentre le starete sfornando con il loro delizioso profumo.