STARCH FROM PREGELATINISED MAIZE
Crystal Mais is a natural, gluten free and reversible thickener ideal for topping, glossy sauces, jams and pastry preparations.  Tasteless, odorless and colorless does not alter the organoleptic structure. It does not fear the natural acidity of foods ( so it does not break up) and is able to dry, and thicken  all the preparations. 
FROLLINI CIOCCOLATO SENZA GLUTINE
I nuovi Frollini senza Glutine custodiscono tutta la croccantezza del riso e la bontà del cacao e delle gocce di cioccolato in una monoporzione ideale per la colazione o per lo snack. Dedicati a chi deve scegliere alimenti privi di glutine.
FARINA SENZA GLUTINE
Farina con granulometria calibrata, per una facile idratazione, ottima lavorabilità. Per impasti soffici che conservano leggerezza e sapore dopo la cottura. La miscela di amidi è perfettamente bilanciata per preparazioni senza glutine.
CHILLIES GOLDEN TEARS
Yellow chillies, whole, drop-shaped, of native Peruvian variety (capsicum chinense). Prepared with sugar water and a little vinegar, without the addition of oil. Processed from fresh are crunchy and sweet. The product does not contain genetically modified organisms
PANNA COTTA
Prepared in powder to make an excellent panna cotta. The product, formulated with selected ingredients, is made following a balanced recipe that gives a particularly rich flavor. The formula of the powder to be diluted with milk and cream, packaged in bags, offers great service (no need to weigh the preparation) and ensures consistent results.
GLUTEN FREE PIZZA CRUST
Gluten-free and lactose-free pizza base, pre-cooked and ready to use. Specifically formulated for coeliacs. The gluten-free Base has a diameter of 30 cm and weighs 240 gr. The sales unit consists of 7 bases packed in ATM and 7 aluminum trays. PRODUCT INCLUDED IN THE AIC HANDBOOK
TARTUFO AL COCCO
I tartufi al cocco sono dei dolcetti a base di cacao, panna e di cocco. Sono perfetti da offrire ai vostri ospiti alla fine di una cena, per dare un tocco goloso ed esotico a un buffet di dolci.