4 CHEESE DELIGHTS
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The "crocchè" (from the French Croquettes) are a typical dish of Neapolitan and Sicilian cuisine based on potatoes and eggs, which are fried after being breaded in breadcrumbs. To make the dough more full-bodied, Neapolitan tradition wants potatoes to be crushed with a fork.
ANELLI CIPOLLA
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Gli anelli di cipolla sono un tipo di antipasto o di contorno diffuso comunemente negli Stati Uniti d'America. Consistono generalmente di un "anello" di cipolla tagliato trasversalmente intinto nella pastella o nel pangrattato e poi fritto in profondità Gli anelli di cipolla sono a volte accompagnati da condimenti, tra i quali ketchup, maionese o altre salse.
ARANCINO WITH SAUCE
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Arancino is a speciality of Sicilian cuisine. As such, it has been officially recognized and included in the list of traditional Italian agri-food products of the Ministry of Agricultural Food and Forestry Policies with the name of "rice arancini".
ASPARAGINA ERBA CIPOLLINA IN PASTELLA
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Dopo aver selezionato le verdure, vengono scottate in acqua bollente, successivamente sottoposte al processo di pastellatura (una leggera, croccante e dorata crosta di farina di grano, lievitata lentamente, preparata e lavorata a mano che avvolge le nostre verdure), prefrittura, poi surgelate in IQF e confezionate
BREADED MORSEL BUFFALO MOZZARELLA
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Fried mozzarella is a delicious dish to offer both as an aperitif to friends, perhaps together with an original rolled focaccia, and as a second course, accompanied by vegetables. It’s a simple but delicious dish especially if you use fresh and top quality ingredients. The double breading will then make the fried mozzarella even crisper and golden outside.
CALZONE FRITTO
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I panzerotti fritti, anche detti calzoni, sono delle squisite frittelle di pasta lievitata, a forma di mezzaluna, ripiene con mozzarella, pomodoro e origano. I panzerotti sono diffusi in tutto il Sud Italia, dal Lazio alla Sicilia, ma i panzerotti più buoni si preparano in Campania e in Puglia.
CUCCHIAINI MISTI
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Sono un’idea carina da presentare agli aperitivi, antipasti o buffet finger food. Questa variante presenta il cucchiaino classico, il cucchiaino al nero di seppia, cucchiaino alla pizza, cucchiaino alla paprika, cucchiaino all'aspargo e cucchiaino agli spinaci. 
FALAFEL
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Spices make these patties flavoursome and perfect as nibbles for a happy hour or at the aperitivo. They are the ideal snack to pick while sipping a drink and having fun with others. Orogel Falafel can also be served as mouthwatering appetizers with some dips, or as vegetarian main courses with a vegetable side. This product is perfect for cafés and eateries.