Pulp and peeled tomatoes

Pulp and peeled tomatoes

POLPACHEF FINE
0 Commenti 
Polpa di pomodoro fine con un'alta cremosità, preparata con selezionate varietà di pomodoro utilizzando frutti maturi e sani; presenta un basso contenuto di bucce, di semi e di parti fibrose. Preparata utilizzando esclusivamente pomodoro coltivato secondo le disposizioni del Disciplinare di lotta integrata della Regione Emilia Romagna Qualità controllata, Prodotto 100% Italiano
YELLOW TOMATO PASSATA
0 Commenti 
Tomato passata of yellow variety. With an eye-catching, golden color and the typical sweetness of the fresh tomato processed in season, this coat is ideal for the preparation of original dishes
MINIROMA PEELED
0 Commenti 
Tomatoes, type Datterino, 100% Italian peeled, pulpy and sweet retain all the fragrance and freshness of freshly picked tomato. The dates are governed in a slightly evaporated tomato puree. The product does not contain genetically modified organisms
POLPACHEF CLASSICA
0 Commenti 
Polpachef classica è la storica polpa di pomodoro Greci, fiore all’occhiello di tutta la produzione. È prodotta nel cuore dell’estate da frutti ben maturi di varietà selezionate e coltivati su terreni e con modalità rigidamente controllati. La particolare tecnica di lavorazione limita la presenza di semi e bucce e mantiene una struttura con piccoli pezzetti. Prodotto ideale per ogni applicazione.
CLASSIC POLPACHEF
0 Commenti 
Polpachef classica is the historic Greci tomato pulp, the flagship of all production. It is produced in the middle of summer from well ripe fruits of selected varieties and cultivated on soils and with strictly controlled methods. The particular processing technique limits the presence of seeds and skins and maintains a structure with small pieces. 
POLPACHEF FINE BAG BOX
0 Commenti 
Fine tomato pulp with a high creaminess prepared with selected tomato varieties. It has a low content of skins, seeds and fibrous parts. Prepared using exclusively tomatoes grown according to the provisions of the Integrated Control Regulation of the Emilia Romagna Region for which the product can boast of the brands "Quality controlled" and "100% Italian Tomato"
CLASSIC POLPACHEF
0 Commenti 
Polpachef classic is the historic Greci tomato pulp, the flagship of all production. It is produced in the middle of summer from well ripe fruits of selected varieties and cultivated on soils and with strictly controlled methods. The particular processing technique limits the presence of seeds and skins and maintains a structure with small pieces. 
CLASSIC POLPACHEF BOX 2pcs x 5kg
0 Commenti 
Prepared with selected tomato varieties using ripe and healthy fruits It is an extruded tomato, with low content of seeds and skins The pulp is prepared using exclusively tomatoes grown according to the provisions of the Integrated Pest Control Regulation of the Emilia Romagna Region for which the product can boast of Quality Controlled and 100% Italian
SHREDDED PEELED DOLCEMILIO
0 Commenti 
Peeled tomatoes selected among the sweetest varieties, coming from the territories in the heart of Emilia Romagna, already passed, ready to use. The product is prepared using exclusively tomatoes grown according to the provisions of the Integrated Control Regulation of the Emilia Romagna Region, for which the product can boast of the brands "Controlled Quality" and "100% Italian Tomato"
POMODORO PELATO LA FIAMMANTE
0 Commenti 
Il Pelato La Fiammante prodotto solo con pomodori italiani corposi e dal sapore autentico come quello di una volta, è perfetto per zuppe di pesce, tradizionali ragù, o anche per condire la pizza secondo tradizione.
PASSATA POMODORO LA FIAMMANTE
0 Commenti 
La passata di pomodoro è realizzata solo con pomodori freschi selezionati con competenza e responsabilità, conferiti in azienda in tempi brevissimi dalla loro raccolta meccanica e lavorati con procedimenti innovativi che garantiscono di preservare l'alta qualità.  Una passata indicata per tutte le ricette più semplici e le cotture medie o brevi, grazie all'inimitabile, cremosa concentrazione
POMODORO PELATO SAN MARZANO AGRO SARNESE
0 Commenti 
Il Pomodoro S. Marzano dell’Agro Sarnese  La Fiammante ha un sapore agrodolce equilibrato, un colore rosso vivo e una polpa consistente con pochi semi, esaltata dalla sapiente trasformazione in pelato. Competenza e responsabilità degli agricoltori e una rapida lavorazione consentono di mantenere intatti la fragranza e il profumo di un pomodoro unico e antico.
POMODORI PELATI RUGGIERO 3kg
0 Commenti 
Pomodori pugliesi, raccolti nel periodo migliore della maturazione, selezionati con cura, vengono scottati e pelati e, successivamente, vi si aggiunge il succo di pomodoro, che permette l’ottenimento di un prodotto estremamente qualitativo. L’approvvigionamento della materia prima, garantito da produttori storici, permette di ottenere un prodotto finito qualitativo e sostanzialmente omogeneo.