Cheese
There are 68 products.
TRASHED PAMIGO
Semi-hard cheese with 40% fat content, naturally lactose-free
STRACCHINO CREAM 500g
Stracchino jam, packed in sac à poche and deep frozen 500g
SPREADABLE CHEESE
Fresh cheese without additives and stabilizers, packaged in ATM atmosphere, white color, creamy, slightly sour and salty.
SMOKED SCAMORZA CHEESE
Scamorza is a cheese with pasta filata typical of some regions of Italy, Campania, Basilicata, Abruzzo, Molise and Puglia. The 2 kg Bayernland version is great for sandwich bars or industrial processing.
SCOPAROLO
Formaggio di pecora stagionato, crosta matura color ocra, pasta colore bianco paglierino, compatta e leggermente gessata, profumo intenso e fragrante, sapore deciso e gradevolmente persistente.
ROMAN PECORINO FONDUE 400g
Seasoned Pecorino Romano DOP cheese cream 400g
RODEZ FORMS
It is produced with selected milk from the best pastures to guarantee the full protein properties and an unmistakable taste slightly spicy
Each form is characterized by the Rodez brand imprinted in the center of its heel, which is superimposed on a skirt in food paper containing the Rodez Control Mark to certify the quality of the product.
PROVOLONE PICCANTE
TRANCIO DI PROVOLONE PICCANTE.
PROVOLONE PICCANTE
Le forme di Provolone Latteria Soresina maturano in ambienti a temperatura e umidità controllate per garantire il corretto processo di stagionatura.
Quella piccante, prevede l’uso di caglio in pasta di capretto e/o agnello e riposa per un minimo di tre mesi sino a un anno o più prima della commercializzazione
PROVOLONE CACIOCAVALLO
Il Caciocavallo Soresina, dalla tipica forma a fiaschetto, il più “estremo” nella famiglia dei Piccoli: completa ogni piatto con una nota decisa, di grande personalità
PEPPERED PECORINO PRIMO SALE
Fresh pecorino cheese, semi-cooked, slightly savory with the addition of pepper